EDEN biedt kleinschalige kinderopvang aan maximaal 12 kinderen per dag in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. De pedagogische visie vindt haar uitgangspunten in de antroposofie.

Het initiatief voor EDEN is ontstaan vanuit verbondenheid met het jonge kind. Wij spreken liever van kinderontvangst dan kinderopvang. Ontvangst duidt beter de visie en uitgangspunten van EDEN.

De groep bij Eden bestaat uit 10 tot 12 kinderen per dag. We streven zoveel mogelijk een huiselijke sfeer na. Deze wordt gekenmerkt door rust, regelmaat en gewoontevorming. Hierin voelen de kinderen zich geborgen. Aandacht voor ontspanning en de individuele ontwikkeling van ieder kind staat centraal. Door de ruime mogelijkheden op onze locatie zijn we in de gelegenheid voor de allerjongsten rust in de voorkamer te creëren. In de achterkamer staan de mogelijkheden tot vrij spel, activiteit en uitdaging voor de kinderen centraal. De kinderen worden door ons met toewijding ontvangen en verzorgd.

Naast de informatie op onze website is er de gelegenheid om tijdens een korte kennismaking informatie in te winnen en bij ons binnen te komen kijken. Om een afspraak hiervoor te maken kunt u ons altijd bellen.

Op dit moment zijn wij genoodzaakt een wachtlijst te hanteren.

Wij verwelkomen u en uw kindje graag!

 

Caro Pappot – Mensink

juf en kinderen